Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Χιμένεθ για ΠΑΟΚ

«Ενισχυμένη» πηγαίνει στην Τούμπα η ΑΕΚ, μετά την επιστροφή των Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι και Κρστιτσιτς, με τον Χιμένεθ να καταλήγει στο αρχικό σχήμα.

Την προετοιμασία για το αυριανό κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι και Κρστιτσιτς, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεσή του για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Το πιθανότερο σχήμα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός κόντρα στους «ασπρόμαυρους» φαίνεται αυτό που χρησιμοποίησε πριν από λίγο καιρό στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η λογική, λοιπόν, λέει πως η ΑΕΚ θα παίξει με 4-3-3 στην Τούμπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπακάκη, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Λόπες (ή Ινσούα).

Στα χαφ θα παίξουν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Σάχοφ και τον Μάνταλο να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Στα πλάγια θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία και ο Λιβάγια, με τον Ολιβέιρα και τον Ανσαριφάρντ να έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο «9».

Βέβαια, υπάρχουν και οι λύσεις του Τάνκοβιτς για το ένα άκρο της επίθεσης ή του Λάτσι για το κέντρο της άμυνας, κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί στη σημερινή προπόνηση ή αύριο πριν την ανακοίνωση της ενδεκάδας.

Διαβάστε ακόμη

Μετά τον ΠΑΟΚ «κλείνει» δεξί μπακ η ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα καλύτερα γκολ της τελευταίας 25ετίας! (vid)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x