Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Στο ύψος τους όσοι αγωνίστηκαν στη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα.

Ήταν από τα ματς που δεν μένει κανείς μετεξεταστέος, αλλά δύσκολα βρίσκεις αριστούχους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με 2-0, αλλά το ματς δύσκολα θα το θυμάται κανείς αύριο.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες της «Ένωσης»

Η βαθμολογία των παικτών της ΑΕΚ (με άριστα το 10)

Τσιντώτας (7): Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και η παρουσία του ήταν θετική. Σταθερός όποτε χρειάστηκε, ενώ στη μοναδική μεγάλη στιγμή του Απόλλωνα με τον Φατιόν στο πρώτο μέρος, αντέδρασε εξαιρετικά.

Λόπες (7): Δεν έκανε λάθη, ενώ τα πήγε αρκετά καλά στο επιθετικό κομμάτι. Ανέβαινε αρκετά και ήταν αρκετά ορεξάτος.

Λάτσι (8): Αν δεν είχε σκοράρει ο Σιμάνσκι θα ήταν ο MVP. Σταθερός, εμπνέει εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας του και βγάζει ενέργεια. Δεν κάνει λάθη, μπορεί να ηγηθεί στην άμυνα και κυρίως μπορεί να κατεβάσει μπάλα.

Σβάρνας (7): Επίσης σταθερός, έκανε καλό δίδυμο με τον Λάτσι. Θετικό πρόσημο σε ακόμα ένα ματς της ΑΕΚ.

Ραντόνια (6): Δεν ήταν κακός, είχε διάθεση και έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στην ανάπτυξη της ομάδας. Έχει όλη την πτέρυγα και αυτό το θέλει η ΑΕΚ. Βέβαια στο ντεμπούτο του έδειξε ότι χρειάζεται να μπει περισσότερο στο κλίμα.

Σιμάνσκι (9): Σχεδόν αψεγάδιαστος, σε μια εμφάνιση που την χρειάζεται ο ίδιος κυρίως μετά την επιστροφή του. Έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα, πίεσε και βοήθησε στη δημιουργία, ενώ το γκολ που πέτυχε του δίνει τον τίτλο του MVP.

Σάκχοφ (6): Σταθερός στο ματς, έτρεξε αρκετά και δεν είχε προβλήματα απέναντι στον Κιτοκό και τον Φατιόν.

Γαλανόπουλος (7): Μαζί με Σάγχοφ και Σιμάνσκι βοήθησε αρκετά στο να μην μπορεί ο Απόλλωνας να αναπτυχθεί σωστά. Ίσως στο δεύτερο μέρος να κουράστηκε και για αυτό ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε.

Αλμπάνης (6): Ξεκίνησε βασικός, ήταν ορεξάτος στο πρώτο μέρος και έδειξε τα καλά του στοιχεία. Βέβαια δεν έκανε τη διαφορά και βγήκε νωρίς στην επανάληψη.

Τάνκοβιτς (7): Αρκετά κινητικός και πηγή κινδύνου για την άμυνα του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Από τα πόδια του μάλιστα ξεκινάει και το γκολ της ΑΕΚ, αφού αυτός βρίσκει τον Λόπες στην περιοχή πριν το τέρμα του Σιμάνσκι.

Ολιβέιρα (7): Έτρεξε, πάλεψε, πάτησε περιοχή, τράβηξε πάνω του τα αντίπαλα στόπερ και έβγαλε το μεροκάματο, χωρίς βέβαια να σκοράρει.

Λιβάγια (6): Μπήκε στο ματς για να γίνει η ΑΕΚ πιο επιθετική, αλλά μάλλον δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Μάνταλος (7): Σε αντίθεση με τον Λιβάγια, ήταν πιο ορεξάτος και πιο δημιουργικός. Όταν πέρασε στο ματς η ΑΕΚ πάτησε περιοχή ενώ δεν το είχε κάνει σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι την είσοδο του. Από τα πόδια του έρχεται και το δεύτερο γκολ άλλωστε.

Μαχαίρας (6): Όπως και ο Λιβάγια δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε αυτό που του ζήτησε προφανώς ο Χιμένεθ.

Λιβάι Γκαρσία (8): Μπήκε αλλαγή, έβγαλε ενέργεια μιας και ήταν ξεκούραστος και πέτυχε και το 2-0 με ένα άψογο πλασέ. Γενικά ο Λιβάι, είναι παίκτης που ξέρει να δίνει το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα

Έτοιμη για πρόκριση και… ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Τα highlights του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Ραντόνια: «Προσπάθησα να είμαι θετικός για την ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x