Κύπρος

Έχασε σημαντική ευκαιρία για τον τίτλο ο Άρης Λεμεσού - Χωρίς νικητή στην Πάφο

Ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακα με τον Άρη Λεμεσού, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το +3 από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά να χάνουν πολύ καλή ευκαιρία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απώλεια βαθμών για τον Άρη Λεμεσού που διατήρησε, ωστόσο, διαφορά τριών βαθμών από τον ΑΠΟΕΛ!

Οι πρωτοπόροι του κυπριακού πρωταθλήματος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 7η αγωνιστική των play-offs και με 68 βαθμούς παρέμειναν στην κορυφή, διατηρώντας τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ. Απ’ την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας με 62 βαθμούς έμεινε στο +6 από την πρωτιά και μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Αλεκσάντρ Κοκόριν, με τον ίδιο παίκτη στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59’ να πετυχαίνει το αυτογκόλ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στο άλλο παιχνίδι, Πάφος και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 1-1, με τον «θρύλο» να μην εκμεταλλεύεται την απώλεια βαθμών του Άρη και με 65 βαθμούς να παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν στο 5’ το προβάδισμα με τον Παλάσιος, με τον Ντβάλι να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία στο 29’ και το 1-1 να μην αλλάζει και σε αυτό το παιχνίδι, μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x