Κύπρος

Έκανε το μπαμ και βλέπει τελικό ο Εθνικός Άχνας, προβάδισμα και για την Ομόνοια

Η Ομόνοια και ο Εθνικός Άχνας πήραν μεγάλες εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Ανόρθωση και ΑΕΚ Λάρνακας αντίστοιχα και έκαναν το πρώτο βήμα για να συναντηθούν στον τελικό Κυπέλλου.

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πανηγύρισαν Εθνικός Άχνας και Ομόνοια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Η Ομόνοια πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ανόρθωσης, κυριαρχώντας πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Σε μεγάλη μέρα για το «τριφύλλι» βρέθηκε ο Φαμπιάνο, ο οποίος κατέβασε ρολά, ενώ τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι πέτυχε ο Παπουλής στο 11ο λεπτό και ο Λοΐζου στο 36'.

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε και Εθνκός Άχνας με σκορ 2-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα της Άχνας, που κινδυνεύει με υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, έκανε την έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό. Άνοιξε το σκορ στο 24' με τον Ταράσοβς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 35' με τον Τόμοβιτς. Στο 54' ο Ντούριτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Εθνικό, με τον ρυθμό να πέφτει από κει και πέρα και να διατηρείται το σκορ ως το φινάλε. Στις καθυστερήσεις ο Νταρμπισάιρ έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως ο Χριστοδούλου απέκρουσε αρχικά την κεφαλιά και στη συνέχεια το πλασέ του Άγγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x