Κύπρος

Έκανε «κηδεία» στην ΑΕΚ Λάρνακας η Πάφος και την έριξε από την κορυφή

Μια εκπληκτική Πάφος νίκησε 3-1 στη Λάρνακα την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, ανεβαίνοντας στην τετάρτη θέση.

Η Πάφος νίκησε 3-1 την ΑΕΚ στη Λάρνακα στο ματς που ολοκλήρωσε τη 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και την έριξε από την κορυφή, βλέποντας τον Απόλλωνα Λεμεσού να ανεβαίνει στο +1 και τον Άρη Λεμεσού να πλησιάζει στο -1, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση και στο -8 από την κορυφή.

Στο 12΄, ο Τρισκόφσκι έκανε το γύρισμα μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Τάντι έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Ρούντκο. Στο 16’, ο Βαλακάρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Αμπντουσαλάμοφ να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει.

Στο 36’, ο Σεμέδο ευνοήθηκε από τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Βαλακάρι, ο οποίος σκόραρε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι. Στο 38’, ο Φουρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε τον Πάνιτς, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά για το τελικό 1-3.


ΑΕΚ (Νταβίδ Καταλά): Τούμπας, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς (Άμπραχαμ 45'), Τόμοβιτς, Τάντι (Τιάγκο 45'), Λέδες, Εσπινόσα (Αναστασίου 74'), Γκιούρτσο, Ακοράν (Φαράζ 56'), Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊαρ (Ρόμο 56')

Πάφος (Nτάρκο Μίλανιτς): Ρούντκο, Ζ. Αουρέλιο, Κβίντα, Μπάιριτς (Αΐλτον 82'), Ντράγκομιρ, Σεμέδο, Φουρ (Μπαμπαγιάν 82'), Πάνιτς (Παλάσιος 82'), Αμπντουσαλάμοφ (Κοβάσεβιτς 55'), Βαλακάρι (Χότσκο 82'), Πάγιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x