Stoiximan Super League

«Μαύρα» Χριστούγεννα για δέκατη χρονιά θα κάνει η ΑΕΚ

Αυτό άρχισε να συμβαίνει το 2009 όταν είχε γνωρίσει την ήττα 2-0 από τον Αστέρα.

Κακή συνήθεια που συνεχίστηκε και φέτος... Η ΑΕΚ μετά και τη χθεσινή ισοπαλία της με τον Βόλο θα υποχρεωθεί να κάνει... μαύρα Χριστούγεννα για δέκατη χρονιά στη σειρά, καθώς για άλλη μια χρονιά στον παιχνίδι της πριν την διακοπή για τα Χριστούγεννα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Αυτό άρχισε να συμβαίνει το 2009 όταν είχε γνωρίσει την ήττα 2-0 από τον Αστέρα. Στην επόμενη χρονιά, στη θέση της ομάδας της Τρίπολης ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος είχε επικρατήσει και πάλι της Ένωσης με το ίδιο σκορ (2-0) στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το 2011, ισοπαλία 1-1 και πάλι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Το 2015 στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, το 2016 ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι στην έδρα της .

Ακόμη και το 2017 που πανηγύρισε τον τίτλο στο τέλος του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο αντίστοιχο ματς, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα και πάλι εντός έδρας. Το 2018 πάλι 0-0 με αντίπαλο την ΑΕΛ και τέλος πέρσι με τον Καρέρα να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x