Stoiximan Super League

Στα ραντάρ της ΑΕΚ Μπόικο και ΜακΜπέρνι

Τις περιπτώσεις δύο παικτών που παρακολουθεί η ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ αποκαλύπτει σήμερα ο αθλητικός Τύπος.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην ΑΕΚ, η οποία έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σήμερα, μάλιστα, δύο ρεπορτάζ αποκαλύπτουν τις πρώτες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου για τη θέση του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα, η Live Sport αναφέρει πως στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Ντένις Μπόικο της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ουκρανός γκολκίπερ είναι ένας παίκτης με τεράστιες παραστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του, στην Τουρκία και έχει περάσει από την Ισπανία ως μέλος της Μάλγα.

Είναι 6 φορές διεθνής και μετράει σε συλλογικό επίπεδο 260 εμφανίσεις. Μάλιστα, σε 102 ματς έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Ο Μπόικο είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται και θα απασχολήσει, αν και το συμβόλαιό του λήγει το 2023 και μπορεί να γίνει μία κουβέντα για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο άλλος παίκτης που παρακολουθεί η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Ο Σκοτσέζος επιθετικός είχε αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα το 2019 έναντι 17 εκατ. λιρών από τη Σουόνσι και το συμβόλαιό του λήγει και εκείνο το 2023.

Η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος φορ δεν έχει καταφέρει να… αποσβέσει τα χρήματά του και η Σέφιλντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League, κάτι που σημαίνει πως ίσως το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις με αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην «Ένωση» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του ΜακΜπέρνι τον περασμένο Ιανουάριο και παραμένει στα υπ’ όψιν τους και για τον Ιούλιο, όταν θα ανοίξει το σχετικό παράθυρο για μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης

Εξώδικο της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Ζητάει να μάθει τα στοιχεία του καταγγέλλοντα!
Σκούρα τα πράγματα για Καρέρα στην Μπάρι
Κύπελλο Ελλάδας: Η ημερομηνία και οι ώρες των πρώτων ημιτελικών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x