Ελλάδα

Οι Γιώργος Καραφέσκος και Χρήστος Καρτάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ στη Χίο

Για το φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού -προς τιμήν των 100 χρόνων της ΑΕΚ- μεταξύ των παλαιμάχων της «Ένωσης» και του Συλλόγου Παλαιμάχων Χίου-Βροντάδου μίλησαν οι Γιώργος Καραφέσκος και Χρήστος Καρτάλης.

Ένα τριήμερο (14-16 Ιουνίου) με μεγάλη σημασία λαμβάνει χώρα το στη Χίο.

Εκεί όπου ο Σύλλογος Παλαιμάχων Χίου-Βροντάδου φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Το Σάββατο (15/6), δε, θα διεξαχθεί και φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο «Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου» στις 18:30, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση. Κι αυτό διότι αφενός θα λάβει χώρα προς τιμήν των 100 χρόνων ιστορίας της «Ένωσης» (τα οποία συμπλήρωσε στις 13 Απριλίου).

Αφετέρου, έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Χίου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ».

Στις εκδηλώσεις τιμής για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ, το «παρών» θα δώσει και ο Θωμάς Μαύρος, με τον «Αιώνιο Πρεσβευτή» του «δικεφάλου» να φέρει την καταγωγή του από τη Βολισσό της Χίου. Επίσης, θα συμμετάσχουν και άλλα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, όπως οι Γιώργος Καραφέσκος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Ντανιέλ Μπατίστα, Δημήτρης Πίττας, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Χρήστος Αραβίδης, Βασίλης Πλίατσικας και Μιχάλης Παυλής.

Γι' αυτή τη σπουδαία δράση, λοιπόν, μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μανώλη Μουσουράκη ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΚ, Γιώργος Καραφέσκος και ο ταμίας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Χίου-Βροντάδου, Χρήστος Καρτάλης.

Φυσικά, στο φινάλε δεν θα μπορούσε να μην ζητηθεί και το σχόλιο του κ. Καραφέσκου για την ιστορική αλλαγή σελίδας στην «Ένωση». Ο εκ των θρύλων του συλλόγου εξήρε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσφορά του και ευχήθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο ενόψει του ξεκινήματός του στον «δικέφαλο». Όπως εξήγησε, δε, για να τον έχει εγκίρνει ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, πιστεύει ότι ο Έλληνας εφοπλιστής είναι ο κατάλληλος για την επόμενη μέρα του «κιτρινόμαυρου» κλαμπ.

Ακούστε όσα είπαν οι Γιώργος Καραφέσκος και Χρήστος Καρτάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Μανώλη Μουσουράκη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x