Stoiximan Super League

Πάει για την υπέρβαση με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ

Στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Νταμιέν Ντα Σίλβα για τον οποίο δείχνει έτοιμη να κάνει την υπέρβαση.

Την περίπτωση του Νταμιέν Ντα Σίλβα φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας στην ΑΕΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 33χρονος στόπερ αποτελεί, με τα τωρινά δεδομένα, τον βασικό στόχο της «Ένωσης» και εκείνο που προκύπτει είναι πως τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου με τη Ρεν λήγει το καλοκαίρι και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός για να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της Live Sport αναφέρει πως η ΑΕΚ προτίθεται να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να πάρει το «ναι» του Ντα Σίλβα, προσφέροντας διετές συμβόλαιο στον παίκτη με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν και τις συνολικές απολαβές να ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» προσφέρει στον Πορτογάλο 700.000 ευρώ με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, όπως η συμμετοχή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

«Ξάπλωσε» δύο αντιπάλους και το… κάρφωσε ο Ανσαριφάρντ (video)
Νέο πρόβλημα με Χριστόπουλο στην ΑΕΚ
Τσακίρης: «Μπορεί ν’ αντικαταστήσει τον Τσιγκρίνσκι και να βελτιώσει τον παρτενέρ του ο Ντα Σίλβα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x