Ελλάδα

«Λύγισε» την ΑΕΚ και προκρίθηκε στον τελικό της Super League K17 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ με ένα γκολ του Καλαϊτσίδη και προκρίθηκε στον τελικό της Super League Κ17, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ένα γκολ του Καλαϊτσίδη στο 57' ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ και να προκριθεί στον τελικό της Super League Κ17, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μετά από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 57'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιομπάνη, ο Καλαϊτσίδης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Η «Ένωση» έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 74', με τον Μπούσιο να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο». Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή.

Στα τελευταία λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να τα καταφέρνουν, με το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Μπούσιος, Τσαραμανίδης (89' Παπαζήσης) Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντάνι (65' Σέχου) Κολιμάτσης (89' Ψυχογιός) Σαρρής, Ελέζι (85' Ζούλιας) Ράπτης (65' Ανδριώτης) Παλαιολόγου.

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Τσιντσώλης (39' Μπελέρης) Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (80' Μύθου) Καλαϊτσίδης (79' Κεσίδης) Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (66' Καραϊωάννου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x