Stoiximan Super League

Τελειώνει με Λιβάγια-Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά οι υποθέσεις του Λιβάγια και του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ.

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην ΑΕΚ όσον αφορά τις υποθέσεις του Νέλσον Ολιβέιρα και του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει τις επαφές με τις πλευρές του Πορτογάλου και του Κροάτη επιθετικού, ώστε να κλείσουν οριστικά με κάθε τρόπο τα θέματα και να γνωρίζει ο σύλλογος πως θα κινηθεί.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, μπορεί οι δύο παίκτες να επιθυμούν παραμείνουν στην «Ένωση», η οποία όμως δεν δείχνει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα θα ήθελε 1 εκατ. ευρώ ετησίως, όμως με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό.

Ο Λιβάγια, με τη σειρά του, αξιώνει 1,3 εκατ. ευρώ, η τελευταία προσφορά του «Δικεφάλου» έφτανε το 1 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια.

Με αυτά τα δεδομένα, δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία με τους δύο παίκτες και ίσως να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή τους άμεσα ή το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται, όμως, να σημειωθεί ανατροπή σε μία ή και στις δύο υποθέσεις, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Διαβάστε ακόμη

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η ΑΕΚ, ''fake'' Χιμένεθ έστελνε σε παίκτες μέσω Instagram (pic)
Παραμένει βασικός ο Λάτσι στην ΑΕΚ
Νόστιμο το ξαναζεσταμένο φαγητό, ε;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x