Oλλανδία

Συμφώνησε με Ιβάνουσετς η Φέγενορντ και… μιλάει με Ντινάμο - Ίσως και πριν την ΑΕΚ η μεταγραφή του!

Ο Λούκα Ιβάνουσετς τα βρήκε με τη Φέγενορντ και πλέον ο ολλανδικός σύλλογος στρέφεται στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να συμφωνήσει.

Τη μεταγραφή του Λούκα Ιβάνουσετς θέλει να οριστικοποιήσει και μάλιστα σύντομα η Φέγενορντ! Οι πρωταθλητές Ολλανδίας πιέζουν για την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη εξτρέμ και σύμφωνα με το «1908.nl» υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως.

Την ίδια ώρα, όμως, δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού ο σύλλογος από την Κροατία έχει τονίσει στους Ολλανδούς πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς με την Αστάνα και στη συνέχεια θα μπουν σε συζητήσεις μαζί τους.

Η… διαφαινόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο ενδέχεται να συμφωνήσει σε παραχώρηση του Ιβάνουσετς πριν τα ματς με τους «κιτρινόμαυρους» και να χάσει έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της. Εφόσον, βέβαια, καλυφτεί το ποσό των 8.5-9 εκατ. ευρώ που ζητά η ομάδα από την Κροατία, τότε το deal μάλλον θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

Η τρίτη προσφορά της Φέγενορντ για τον Ιβάνουσετς, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή, αλλά δεν έχει αγνοηθεί από τους Κροάτες. Μόλις περάσει η ρεβάνς με την Αστάνα, η διοίκηση της Ντινάμο και της Φέγενορντ θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι για να επιτευχθεί συμφωνία.

Το ίδιο δημοσίευμα, πάντως, μπλέκει την ΑΕΚ και σε άλλο σημείο, αφού αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Ένωσης για τον στόπερ της Φέγενορντ, Νεραΐσο Κασανβίριο, αλλά υποστηρίζει πως η υπόθεσή του παραμένει στον… πάγο αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν την έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x