Stoiximan Super League

Επίσημο: Αναβολή στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Ο διαιτητής συντάσσει αυτή την ώρα το φύλλο αγώνα, έχοντας ενημερώσει τις δύο ομάδες πως δεν θα διεξαχθεί το ματς.

Ήταν αναμενόμενο, αλλά τώρα πήρε και επίσημη μορφή! Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην ΑΕΚ στο Αλκαζάρ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεν θα διεξαχθεί!

Ο διαιτητής αφού επιθεώρησε το γήπεδο, ξεκίνησε στη συνέχεια να συντάσσει το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια και έχει ενημερώσει ήδη τις δύο ομάδες ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω των καιρικών συνθηκών.

Από την μεριά της η ΑΕΚ μέσω του Βασίλη Δημητριάδη εξέφρασε την θέση της και υποστήριξε πως θέλει να αγωνιστεί κανονικά!

«Εμείς το πρωί στη σύσκεψη ακούσαμε από τον υπεύθυνο του γηπέδου ότι ‘το γήπεδο δεν γινόταν να καθαριστεί ούτε για σήμερα ούτε για αύριο γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος’. Έτσι φύγαμε από τη σύσκεψη. Στη συνέχεια βγήκε μια ανακοίνωση από τη Λάρισα σύμφωνα με την οποία εγγυάται ότι το γήπεδο αύριο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας. Και το εύλογο ερώτημα που θελουμε να καταθέσουμε και να καταγραφεί είναι ‘’πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;’’ Θελουμε να καταγραφεί αυτό το ερώτημα μας. Η ΑΕΚ και σήμερα ήρθε για να παίξει και φυσικά αύριο επιθυμεί να γίνει ο αγώνας», ανέφερε.



Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, υποστήριξε πως μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί αύριο αφού πιθανότατα η κατάσταση του γηπέδου θα είναι εντάξει.

«Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ», ανέφερε.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε ήρεμο κλίμα, με τον Δημητριάδη να υποστηρίζει πως η ΑΕΚ θέλει έστω και αύριο να παίξει κανονικά το ματς.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της Λίγκας, αλλά και η κατάσταση του αγωνισιτκού χώρου, για το αν θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα το παιχνίδι ή αν θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Βάσει του ΚΑΠ, πάντως, η αναμέτρηση πηγαίνει για αύριο την ίδια ώρα, εφόσον το επιτρέψει ο χιονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x