Κύπρος

Ανώδυνη ήττα για ΑΕΛ Λεμεσού

Σε ένα αδιάφορο ματς, η Ανόρθωση νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στη Λεμεσό για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και απλά μείωσε τη διαφορά από την αντίπαλό της.

Η Ανόρθωση νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στη Λεμεσό για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και απλά μείωσε στο -11 τη διαφορά της στην τέταρτη θέση από τους τρίτους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει πριν δύο εβδομάδες τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του πρώτου Conference League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.

Στο 37΄, ο Αβραάμ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κορέια δεν κοντρόλαρε σωστά την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στον Γεωργίου, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 45’, ο Αμπαρτζουμιάν μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1.

Στο 68’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κορρέα έκανε την κεφαλιά και το τελικό 1-2.



ΑΕΛ (Ντ. Κέρκεζ): Κεραυνός, Τεϊξέιρα, Πσισιέ, Κυριάκου (60' Σάντος), Δ. Αβραάμ, Αντάμοβιτς (80' Μελαναρκίτης), Παπαφώτης, Αβντιγιάι (60' Ριέρα), Α. Αβραάμ (60' Ντανίλο), Γεωργίου (69' Μ. Κωνσταντινίδης), Μπάμπιτς

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Κορέια, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν (55' Μαργκάσα), Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ, Οκριασβίλι (68' Χριστοφή), Καλτσάς (79' Ελουντού), Κβιλιτάια (79' Μανιάς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x