Κύπρος

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Φεριέρ η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στη Λεμεσό και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στη Λεμεσό για την πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος, χάρη σε μια σπουδαία εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Μόργκαν Φεριέρ.

Ο Γάλλος επιθετικός συμμετείχε ενεργά και στα δύο τέρματα, δείχνοντας από νωρίς ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την επίθεση των «γαλαζοκίτρινων».

Το σκορ άνοιξε στο 21' από μια άτυχη στιγμή του Μπακαδήμα, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Φεριέρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ίδιος ο Γάλλος φορ όμως ήταν αυτός που έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν στο 38' με μια υπέροχη ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0, βάζοντας «σφραγίδα» νίκης για την ΑΕΛ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Μπράγκα απέκρουσε πέναλτι του Βιεϊρά στο 64', κρατώντας το «μηδέν» και διασφαλίζοντας το τρίποντο για την ομάδα του Τραμετσάνι.

1η αγωνιστική:

Παρασκευή (22/08/25)

ΑΕΛ-Ολυμπιακός Λευκωσίας 2-0

Σάββατο (23/08/25)

Άρης Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού (19:00)
Ομόνοια Λευκωσίας-ΑΕΚ Λάρνακας Αναβλήθηκε
Πάφος FC-Ένωση Νέων Παραλιμνίου (19:00)
Ανόρθωση Αμμοχώστου-Ομόνοια Αραδίππου (20:00)

Κυριακή (24/08/25)

Εθνικός Άχνας-Ακρίτας Χλώρακας (19:00)
Ένωση Νέων Υψώνα-ΑΠΟΕΛ (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x