Stoiximan Super League

ΑΕΛ: Προληπτικά εκτός ο Πλατέλλας, ανέβασε ένταση ο Μιχαήλ

Ο Πλατέλλας δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μιχαήλ… ανέβασε στροφές στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/12) χωρίς νέα απρόοπτα η πρωινή προπόνηση της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Τυρνάβου.

Το σημερινό πρόγραμμα των «βυσσινί» περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία για τους παίκτες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που μεσολάβησαν, Σάββατο και Τετάρτη, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε μεγαλύτερη ένταση εκτελώντας ασκήσεις συντήρησης και βελτίωσης παραμέτρων φυσικής κατάστασης με την μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Πιο αναλυτικά στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ εκτός των γνωστών τραυματιών Γιουνές, Γρηγορόπουλου, Νούνιτς, Νικολιά, Γκοτζαμανίδη και Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι εκτελούν ατομικά προγράμματα.

Ο Πλατέλλας δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ Μιχαήλ και Χαλάτσης εντάχθηκαν προοδευτικά με την υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν σε μεγαλύτερες εντάσεις.

Η τελευταία προπόνηση επί θεσσαλικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι στις 3, στο Κοινοτικό Γήπεδο των Δένδρων, όπου και θα γίνει η τακτική εβδομαδιαία εξέταση για τον Covid-19 από συνεργείο του πιστοποιημένου εργαστηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x