Γενικά

Αφαίρεσε όγκο από το αυτί ο Μπλάτερ

Σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης ενός όγκου από το αριστερό του αυτί, εξαιτίας του καρκίνου το δέρματος που αντιμετωπίζει, υποβλήθηκε σε κλινική της Ζυρίχης ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ.

Νέο και αυτή τη φορά πιο σοβαρό πρόβλημα για τον Ζεπ Μπλάτερ!

Ο 80χρονος παράγοντας, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί σε αρκετά σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία της FIFA και δίνει μεγάλο αγώνα για να… σώσει τη φήμη του, πλέον δίνει και έναν πολύ σοβαρό για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «schweizer-illustrierte.ch», ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, υποβλήθηκε σε κλινική της Ζυρίχης σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όπου αφαίρεσε όγκο από το αριστερό του αυτί, καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος.

Τα πρώτα σημάδια της αρρώστιας του Μπλάτερ είχαν εμφανιστεί τον Νοέμβριο του 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x