Βέλγιο

«Αφήνει σκόνη» πίσω της η Μπριζ

Δε σταματά να «καθαρίζει» τους αντιπάλους της η Μπριζ, η οποία νίκησε 4-2 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» τη Μουσκρόν για την 21η αγωνιστική της Jupiler League και ξέφυγε με +14 στη βαθμολογία στην κορυφή.

Η Μπριζ νίκησε σχετικά δύσκολα στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» τη Μουσκρόν 4-2 για την 21η αγωνιστική της Jupiler League και βρέθηκε προσωρινά στο +14 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Σαρλερουά, που έχει ένα ματς λιγότερο, όπως και η Αντερλεχτ που αγωνίζεται αργότερα το βράδυ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -3 από την προνομιούχο εξάδα.

Οι «μπριζουά» βρέθηκαν πίσω από το γκολ του Βαν Ντούρμεν, όμως έκαναν το 2-1 με τον Λιμπόμπ και το πέναλτι του Βόρμερ. Ο Γκοντό ισοφάρισε σε 2-2, όμως η αποβολή του Ντε Μετίνα στο 59’ έφερε το 3-2 με τα τέρματα του Ντιαμπί.


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Πουλέν, Κουλς, Ντενσβίλ, Μεσέλ, Ντενσβίλ, Βάνακεν, Βόρμερ, Νακάμπα (46’ Κλασί), Ουέσλεϊ (69’ Βόσεν), Ντιαμπί, Λιμπόμπ


«Έκοψε» τη φόρα της Μπέβερεν για την πρώτη εξάδα η ουραγός Ούπεν με το 1-0 εντός έδρας που της έδωσε βαθμολογική «ανάσα».

Ακόμα ελπίζει για την προνομιούχο εξάδα η Λόκερεν με το 2-0- εντός έδρας επί της απογοητευτικής και προτελευταίας Μαλίν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x