Γενικά

Αγαπημένος προπονητής για τον Λεβαντόφσκι είναι ο Κλοπ

Την προτίμησή του στο Γιούργκεν Κλοπ εκφράζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού πιστεύει ότι ο διττός του ρόλος τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ποιον προπονητή έχει μεγάλη αδυναμία και δεν δίστασε να εκφράσει την εκτίμησή του στο Γιούργκεν Κλοπ με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μπορούσια Ντόρντμουντ το 2014.

Φυσικά, μετά τον Κλοπ ο Πεπ Γκουαρδιόλα έρχεται δεύτερος για τον Πολωνό επιθετικό αφού και εκείνος καταφέρνει να συγκροτήσει μια ομάδα γύρω του.

«Πιστεύω ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο αγαπημένος μου και μετά έρχεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα 100 τοις εκατό. Ο Κλοπ έχει δύο πρόσωπα. Είναι σαν πατέρας, αλλά παράλληλα, είναι και προπονητής, μάνατζερ. Μπορεί να σου πει τα πάντα, και δεν μιλάω μόνο για τα καλά πράγματα αλλά και για τα άσχημα. Παράλληλα, για τους ποδοσφαιριστές είναι μια μεγάλη ώθηση. Αυτό το κάνει τέλεια, αλλά, ξέρει πού να σταματήσει, πότε να σε πιέσει περισσότερο ή λιγότερο. Όχι μόνο ως προπονητής αλλά και ως άνθρωπος έχει εξαιρετική εμφάνιση», δήλωσε o κορυφαίος σκόρερ σε σύνδεση του με το ESPN στο Instagram.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x