Oλλανδία

«Τιμώρησε» την Αϊντχόφεν στη ματσάρα ο Άγιαξ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa, Αϊντχόφεν, προηγήθηκε 2-0 στην ''Johan Cruijff Arena'', αλλά ο Άγιαξ πήρε τον βαθμό (2-2) σε ένα τρομερό ντέρμπι!

Ντέρμπι διαφήμιση για το ολλανδικό ποδόσφαιρο το αποψινό (10/01) ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League προηγήθηκε 2-0 στην ''Johan Cruijff Arena'', αλλά ο «Αίαντας» επέστρεψε και με το 2-2 διατήρησε τον έναν βαθμό της διαφοράς του στην κορυφή της βαθμολογίας από τη διώκτρια.

Συγκεκριμένα, ο Άγιαξ είναι στην κορυφή με 35 βαθμούς και ακολουθεί η Αϊντχόφεν με 34. Από κοντά, αλλά με ματς περισσότερο, είναι Φέγενορντ και Φίτεσε, που έχουν από 32 βαθμούς.

Η Αϊντχόφεν ήταν σαρωτική στο ξεκίνημα και με τα γκολ του Ζάχαβι στο 2' και στο 21', πήρε κεφάλι στο σκορ.

Το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, ήταν εξαιρετικό, με τον Άγιαξ να ολοκληρώνει με 11 τελικές την αναμέτρηση, ενώ η Αϊντχόφεν είχε 7, όλες, όμως, εντός εστίας! Σε πέντε, δε, τουλάχιστον περιπτώσεις, η Αϊντχόφεν έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Αντρέ Ονάνα, με τον τερματοφύλακα του «Αίαντα» να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Η αντίπαλοι των Πειραιωτών έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Θυμίζουμε το πρώτο ματς θα γίνει στον Πειραιά στις 18 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στις 25.

Από εκεί και πέρα, ο Άγιαξ έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με τα τέρματα των Πρόμες (40') και Αντονί (65').



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζράουι (80? Ρεντς), Σουρς, Μπλιντ, Ταγλιφίκο, Κλάασεν, Γκράβενμπερτς, Λαμπιάντ (45? Αλέ), Aντονι, Πρόμες (79? Κούντους), Τάντιτς

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκαλί, Μαξ, Ροσάριο, Σανγκαρέ, Γκάκπο (68? Ράιαν Τόμας), Ιχατάρεν (81? Γκουτιέρεθ), Μάλεν (76? Μάουρο Τζούνιορ), Ζάχαβι (81? Μαντουέκε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Τεχνικός διευθυντής Φένλο για Γιακουμάκη: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα τον δώσουμε»
Τρομερός Γιακουμάκης: Σκόραρε ξανά και «καθάρισε» για τη Φένλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x