Oλλανδία

Άγιαξ για τα επεισόδια με Φέγενορντ: «Μη αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές, εντοπίστηκαν ήδη 32 οπαδοί»

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια των οπαδών του στο ματς με τη Φέγενορντ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τη Φέγενορντ, εξέδωσε ο Άγιαξ.

Η διοίκηση του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί 32 οπαδοί για το περιστατικό, σε αναμέτρηση που διακόπηκε και συνεχίστηκε μετά από τρεις ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγιαξ:

«Επεισόδια έξω από το γήπεδο στιγμάτισαν τον αγώνα Άγιαξ - Φέγενορντ. Ο αγώνας διεκόπη και η αστυνομία χρειάστηκε τελικά να κάνει χρήση δακρυγόνων για να αποκαταστήσει την τάξη έξω από το γήπεδο. Αυτή η αισχρή συμπεριφορά δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή από τον Άγιαξ. Η πολιτική της ομάδας, του δήμου του Άμστερνταμ, της αστυνομίας και της Εισαγγελίας είναι ότι οι καλοί πρέπει να υποφέρουν όσο το δυνατόν λιγότερο από τους κακούς.

Οι δράστες που άναψαν πυρσούς, που βανδάλισαν, που άσκησαν βία, έχουν τιμωρηθεί και κάποιοι από αυτούς διώκονται. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή τα συγκεκριμένα άτομα κρύφτηκαν μέσα στο πλήθος και κάλυψαν τα χαρακτηριστικά του μέσα από full face.

Δεκαπέντε άτομα έχουν συλληφθεί και η έρευνα με βάση τις εικόνες για άλλους δέκα υπόπτους για δημόσια βία συνεχίζεται. Ο Άγιαξ έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής 32 οπαδούς που έχουν εμπλακεί στα διάφορα επεισόδια. Σε αυτούς απαγορεύτηκε να μπουν στο γήπεδο και δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Άγιαξ - Άλκμααρ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x