Oλλανδία

Αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιαξ ο Φαριόλι

Τέλος ο Φρανσέσκο Φαριόλι από τον Άγιαξ, με τον Ιταλό να αποχωρεί μετά το τραγικό τρόπο που χάθηκε φέτος το πρωτάθλημα από τον «Αίαντα».

Με μία μυθική αυτοκτονία ο Άγιαξ φέτος «κατάφερε» να χάσει το πρωτάθλημα της Eredivisie, ενώ βρισκόταν εννέα βαθμούς μπροστά από την Αϊντχόφεν, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Με ένα απίστευτο αρνητικό σερί, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Πίτερ Μπος να κατακτήσει ένα τρομερό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του «Αίαντα», Φρανσέσκο Φαριόλι, ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν έχει σκοπό να παραμείνει στο κλαμπ και θα αποχωρήσει.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία μάλιστα αναφέρουν ότι η Τότεναμ είναι έτοιμη να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Άγγελο Ποστέκογλου, ανεξαρτήτως το τι θα συμβεί στον τελικό του Europa League, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να φέρει τον Ιταλό για αντικαταστάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x