Oλλανδία

Ακυρώθηκε γκολ του Άγιαξ στην γκέλα με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και δεν λειτούργησαν οι γραμμές του VAR

Πρόβλημα με το VAR στην Ολλανδία, με τον Άγιαξ να βλέπει να μη λειτουργούν οι γραμμές στο γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια της γκέλας με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Προβλήματα διαιτησίας και στην Ολλανδία και συγκεκριμένα με το VAR.

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) ο Άγιαξ φιλοξενήθηκε από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση όπου στραβοπάτησε (0-0) χάντοντας έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Σ' ένα παιχνίδι, βέβαια, όπου έχει και έντονα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς είδε να μην ακολουθείται η ορθή διαδικασία κατά την ακύρωση του γκολ που θα του έδινε προβάδισμα.

Η φάση έλαβε χώρα στο 32', όταν ο Μπεργκχάους σέντραρε από αριστερά, με τον Κούντους να πετάγεται και να σκοράρει με το κεφάλι. Τότε ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, με τον διαιτητή να μην μετρά το γκολ. Και τα... περίεργα αρχίζουν εδώ, καθώς σύμφωνα με τον σχολιαστή του «ESPN», οι ιθύνοντες του VAR δεν μπορούσαν να χαράξουν τις γραμμές του οφσάιντ με τις διαθέσιμες γωνίες της κάμερας. Ως εκ τούτου, η απόφαση που πήρε ο ρέφερι παρέμεινε ως ίσχυε, σε μια φάση όπου ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έφυγε -τουλάχιστον- από οριακή θέση.

Ήδη η εν λόγω περίπτωση έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση στην Ολλανδία.

Δείτε τη φάση:

Kudus disallowed goal vs Go Ahead Eagles due to offside - VAR wasn't able to determine whether he was or wasn't offside
by u/Ballkenende in soccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x