Oλλανδία

Άλλος Άγιαξ με τον Φαν’τ Σχιπ, πήρε νίκη μετά από 3 μήνες με σκόρερ Άκπομ!

O Άγιαξ εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο, επικράτησε 2-0 της Φόλενταμ και πήρε τη δεύτερη νίκη του μετά την πρεμιέρα του… Αυγούστου.

Υπάρχει ζωή στον… πλανήτη Άγιαξ! Στο ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο, ο Αίαντας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, διόρθωσε σημαντικά τις αμυντικές του ολιγωρίες και νίκησε… μόλις με 2-0 (σσ. είχε 27 τελικές) την Φόλενταμ σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική της Eredivisie.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Άγιαξ στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά από 3 μήνες, αφού τελευταία φορά που πανηγύρισαν οι παίκτες του Αίαντα ήταν στις 12 Αυγούστου στην πρεμιέρα της Eredivisie.

Έκανε σεφτέ ο Τσούμπα Άκπομ ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο Άγιαξ είχε μπει δυνατά στο ματς και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο όσες ευκαιρίες είχε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αίαντα μπήκαν ακόμη καλύτερα, με τον Μπεργκβάιν στο 57ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με ωραίο τελείωμα.



Η Φόλενταμ από την άλλη έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Ο Άκπομ με πολύ ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα στο 89’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο του Άγιαξ ο οποίος ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη, με την Φόλενταμ από την άλλη να παραμένει σε αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x