Oλλανδία

Η Φορτούνα Σιτάρντ του Σιόβα έκανε ζημιά στον Άγιαξ

Πισωγύρισμα για τον Άγιαξ. Η Φορτούνα Σιτάρντ φλέρταρε με εκτός έδρας νίκη κόντρα στον «Άιαντα», ο οποίος ισοφάρισε στο 88’ για το τελικό 2-2.

Έκανε ζημιά στον Άγιαξ η Φορτούνα Σιτάρντ. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα (αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα) ήρθε 2-2 στην «Johan Cruijff Arena» και διεύρυνε στους τρεις αγώνες το αήττητο σερί της, καθώς προερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες (απέναντι σε Βαλβάικ και Εξέλσιορ). Στην 5η θέση παρέμεινε ο Άγιαξ, αλλά απομακρύνθηκε στο -6 από την Άλκμααρ, αλλά και στο -13 από την 3η Τβέντε.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για την ομάδα του Φαν’ Σχιπ, η οποία έκλεψε την μπάλα κοντά στο κέντρο, ο Τέιλορ κουβάλησε την μπάλα και με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής βρήκε δίχτυα. Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων έγινε στο 49’, με τον Ντουάρτε να μπουκάρει από τα δεξιά και με δυνατό σουτ να αιφνιδιάζει τον Ραμάι, ο οποίος δεν αντέδρασε καλά.

Στο 66’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή, καθώς έπειτα από σουτ των φιλοξενούμενων, η μπάλα κόντραρε στον Καπλάν και στρώθηκε στον Σιερχιούις, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία. Ο Άγιαξ μετρίασε τη ζημιά λίγο πριν το φινάλε, όταν μετά από κόρνερ, η Φορτούνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα σε φάση διαρκείας και ο Μπρόμπεϊ σκόραρε από πολύ κοντά.


Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή (08/03)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Αϊντχόφεν 0-1
Σάββατο (09/03)
Τβέντε-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1
Αλμίρε Σίτι-Ουτρέχτη 1-1
Βάαλβαϊκ-Φίτεσε 3-1
Κυριακή (10/03)
Άλκμααρ-Εξέλσιορ 4-0
Τσβόλε-Φόλενταμ 1-1
Άγιαξ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-2
Ναϊμέγκεν-Χέρενφεϊν (17:45)
Φέγενορντ-Χεράκλες (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x