Oλλανδία

Άγιαξ: Ο προπονητής της Μπριζ φαβορί για αντικαταστάτης του Τεν Χάαγκ

Ο τεχνικός της βέλγικης Μπριζ, Άλφρεντ Σρέντερ, είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χάαγκ στον πάγκο του Άγιαξ, σύμφωνα με την ολλανδικά «Telegraaf».

Ως το μεγαλύτερο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Έρικ Τεν Χάαγκ, παρουσιάζει τον προπονητή της Μπριζ, Άλφρεντ Σρέντερ, η ολλανδική «Telegraaf».

Με τον Τεν Χάαγκ να βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αίαντας ήδη ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί στο «τιμόνι» της ομάδας, με τον επίσης Ολλανδό, Άλφρεντ Σρέντερ, να είναι το μεγαλύτερο φαβορί για τη θέση, σύμφωνα πάντα με το ολλανδικό Μέσο.

Ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της βέλγικης Μπριζ τον περασμένο Ιανουάριο, όταν αντικατέστησε τον Φιλίπ Κλεμέντ, ο οποίος αποχώρησε για λογαριασμό της Μονακό. Η ομάδα του αυτή την στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βέλγικου πρωταθλήματος, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σεν Ζιλουά.

Ο Σρέντερ έχει εργαστεί και παλιότερα (σεζόν 2018-19) στον Άγιαξ ως βοηθός, ενώ ήταν πρώτος προπονητής σε Τβέντε και Χοφενχάιμ, πριν αναλάβει την Μπριζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x