Oλλανδία

Πρώτος σε ασίστ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Eredivisie ο Τάντιτς!

Για τέταρτη χρονιά πρώτος σε ασίστ ο Ντόυσαν Τάντιτς, στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Στην τριάδα των σκόρερ ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο Ντούσαν Τάντιτς είναι ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές, που βοήθησαν τον Άγιαξ να φτάσει σε ακόμα μια κατάκτηση πρωταθλήματος στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα ο Σέρβος επιθετικός, τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ, μετρώντας 19.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, που ο Τάντιτς αναδεικνύεται πρώτος σε ασίστ, καθώς είχε καταφέρει να το κάνει και τις σεζόν 2018/2019 με 13 ασίστ, 2019/2020 με 14 ασίστ και 2020/2021 με 17 ασίστ.

Την πρώτη τριάδα μαζί με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή του Άγιαξ συμπληρώνει ο Κόντι Χάκπο της Αϊντχόβεν με 13 ασίστ και ο Γιέσπερ Κάρλσον της Άλκμααρ, με 12 ασίστ.

Ωστόσο ακόμα μια πρωτιά υπάρχει για παίκτη των πρωταθλητών, αφού ο Σεμπάστιαν Αλέ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, μετρώντας 21 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Στην 3η θέση της σχετικής λίστας, βρίσκεται και ο Έλληνας επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης με 16 γκολ, ενώ δεύτερος είναι ο Λοΐς Οπεντά της Φίτεσε με 18 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x