Oλλανδία

Άγιαξ: Σε καραντίνα τρία μέλη λόγω κορωνοϊού

Η συνεχόμενη εξάπλωση του κορωνοϊού, φαίνεται πως χτύπησε και τον Άγιαξ, με τρία μέλη του συλλόγου να έχουν ενδεχομένως μολυνθεί από τον και να τίθενται σε καραντίνα.

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σημαντικά και τον αθλητισμό. Στον Άγιαξ, ο βοηθός προπονητή, Κρίστιαν Πόουλσεν, καθώς, επίσης και άλλα δύο μέλη που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο, θα μείνουν μακριά από τον σύλλογο λόγω των φόβων ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί από τον ιό (COVID-19).

Όλα συνέβησαν, αφότου ο Πόουλσεν ήρθε σε επαφή με τον πρώην διεθνή, Τόμας Κάλενμπεργκ, σε γιορτή που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο Άμστερνταμ για την συμπλήρωση των 40 ετών από την γέννησή του πρώτου. Ο Κάλενμπεργκ είναι εκείνος ο οποίος έχει διαγνωστεί επισήμως πως έχει νοσήσει από τον ιό.

Τα άλλα δύο άτομα που παραβρέθηκαν στο πάρτι από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου ήταν ο γυμναστής και ο φυσιοθεραπευτής του «Αίαντα». Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν έχουν παρουσιάσει κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού και αν συνεχίσουν έτσι και τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x