Oλλανδία

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπάρτα Ρότερνταμ πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ ο Άγιαξ!

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ ο Άγιαξ! Ο «Αίαντας» επικράτησε 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ για την 15η αγωνιστική της Eredivisie ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

Με καλή ψυχολογία πριν την ΑΕΚ ο Άγιαξ!

Η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ, διεύρυνε το νικηφόρο του σερί και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ξεπερνώντας το εμπόδιο και της Σπάρτα Ρότερνταμ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με σκορ 2-1 για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie!

Ο «Αίαντας» μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 8' ο Μπρόμπεϊ μετά από υπέροχη ενέργεια του Τέιλορ, πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τον ρυθμό να εντείνεται και από τις δυο πλευρές, αλλά οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ «κλείδωσαν» τη νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεργκβάιν για το 2-0 του ημιχρόνου.

Η Σπάρτα στο 55' κατάφερε να μειώσει με τον Νεγλί, όμως το σκορ έμεινε ως είχε με τον Άγιαξ να πανηγυρίζει την τέταρτη διαδοχική του νίκη στην Eredivisie!

Θυμίζουμε ότι ο Άγιαξ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την Πέμπτη (14/12) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς «τελικό» από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x