Ιταλία

Αγκαλιάζει τον τίτλο η Γιουβέντους, «βλέπει» σεντόνι η Λάτσιο

Τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ψάχνει η Γιουβέντους κόντρα στην Μπολόνια. Μάχη για το Champions League δίνουν Λάτσιο και Ίντερ.

Τρεις «στροφές» απέμειναν προκειμένου να ρίξει αυλαία και η φετινή Serie A.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει δύο ματς, με το κυρίως μενού της αγωνιστικής να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής.

Στις 21:45 η Γιουβέντους με τη φόρα από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Ιντερ θέλει το τρίποντο απέναντι στην Μπολόνια προκειμένου να σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο και να πάει με ψυχολογία στο μεγάλο τελικό της Τετάρτης απέναντι στην Μίλαν. Οι ροσονέρι από την πλευρά τους υποδέχονται την ήδη υποβιβασμένη Βερόνα και θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη μάχη εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζουν αυτά της Λάτσιο με την Αταλάντα και της Ουντινέζε με την Ίντερ, με τους νερατζούρι και τους λατσιάλι να δίνουν μεγάλη μαχή για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Αναλυτικά η 36η αγωνιστική:

Σάββατο 5/5

Μίλαν-Βερόνα 19:00
Γιουβέντους-Μπολόνια 21:45

Κυριακή 6/5

Ουντινέζε-Ιντερ 13:30
Νάπολι-Τορίνο 16:00
Τζένοα-Φιορεντίνα
Κιέβο-Κροτόνε
Λάτσιο-Αταλάντα
Σπαλ 2013-Μπενεβέντο
Σασουόλο-Σαμπντόρια 19:00
Κάλιαρι-Ρόμα 21:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x