Champions League

Αγκουέρο: «Θέλω να προκριθεί η Ατλέτικο»

Ο Κούν Αγκουέρο μίλησε για τις πιθανές αντιπάλους της Σίτι στους ημιτελικούς του Champions League, λέγοντας πως σίγουρα θέλει την Ατλέτικο να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στους ημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Κούν Αγκουέρο μίλησε για τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας του. Μάλιστα, αν και κολλητός του Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε την επιθυμία να προκριθεί η Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να διαλέξεις αντίπαλο. Αν θες να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους, όπως κάναμε με την Παρί. Τώρα απλά περιμένουμε ποιος θα είναι απέναντι μας, αλλά όποιος κι αν είναι ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Θέλω η Ατλέτικο να είναι στους ημιτελικούς. Έπαιξα εκεί και τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει πολλά με τον Σιμεόνε. Είναι επίσης Αργεντινός και μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν. Ελπίζω να περάσουν αν και κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι πάντα δύσκολα».

Όσο αφορά για το πεναλτι που έχασε στον χθεσινό αγώνα, ο Αγκουέρο ήταν ήρεμος. «Συμβαίνουν αυτά. Δεν τα πάω τόσο καλά φέτος στα πεναλντι, όμως σημασία έχει πώς περάσαμε και θα έχω και άλλη ευκαιρία. Έχω σκοράρει πολλά γκολ, όμως το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα».

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Μελισσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x