Ισπανία

Οριστικό: Ανακοινώνει ότι αποσύρεται αύριο ο Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη πως αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω των καρδιακών του προβλημάτων.

Οι τίτλοι τέλος σε μια σπουδαία καριέρα πέφτουν την Τετάρτη. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Σέρχιο Αγουέρο θα παραχωρήσει, παρουσία του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, συνέντευξη Τύπου στις 13:00. Ο 32χρονος Αργεντινός φορ αναμένεται να κάνει γνωστό πως αποσύρεται λόγω καρδιακών αρρυθμιών.

Ο «Κουν» ένιωσε έντονη δυσφορία στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου και αντικαταστάθηκε με τη διακομιδή του στο νοσοκομείο να γίνεται άμεσα. Στις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιακή του λειτουργία. Η κατάστασή του παρακολουθείται έκτοτε και οι γιατροί θεωρούν πως θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και για την ίδια τη ζωή του να συνεχίσει να αγωνίζεται επαγγελματικά.

Ο 32χρονος άσος πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια και συνολικά για 165 λεπτά με την Μπαρτσελόνα σημειώνοντας ένα γκολ, στο clasico απέναντι στη Ρεάλ (1-2).

Άρχισε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε (2003-2006), συνέχισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2006-2011) και ακολούθως έπαιξε για μια δεκαετία στην Μάντσεστερ Σίτι (2011-2021). Επίσης φορούσε τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής από το 2006 μετρώντας 41 γκολ σε 101 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x