Ισπανία

Αγουέρο: «Στο τελευταίο ματς με την Μπαρτσελόνα ένιωσα σα να πνίγομαι, ήθελα να πω κάτι και δεν έβγαιναν οι λέξεις»

Συνέντευξη στην Αργεντινή παραχώρησε ο Κουν Αγουέρο, με τον Αργεντινό να μιλάει μεταξύ άλλων για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τη «μάχη» που έδωσε με τις αρρυθμίες.

Ο Κουν Αγουέρο παραχώρησε συνέντευξη στην Αργεντινή και μίλησε μεταξύ άλλων για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τη «μάχη» που έδωσε με τις αρρυθμίες, εξαιτίας των οποίων σταμάτησε νωρίς το ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, ο Αργεντινός εξήγησε τον λόγο που δεν φόρεσε το 10 όταν έφυγε ο Λιονέλ Μέσι από την καταλανική ομάδα για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και είπα μέσα μου: "Σκατά, είμαι τόσο κακός". Πήδηξα για μια κεφαλιά. Έβγαλαν αντεπίθεση και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν.

Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγα: "Σταματήστε το παιχνίδι". Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα»,
ανέφερε για το τελευταίο του ματς με τα μπλαουγκράνα το 2021.

«Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10 και είπα όχι. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε. Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Μέσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x