Stoiximan Super League

Άγρια «γκάζια» Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ

Έξαλλος ο Ιταλός τεχνικός μετά το ματς με τον Απόλλωνα.

Τι κι αν η ΑΕΚ είχε κερδίσει; Ο Μάσιμο Καρέρα ήταν έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του μετά το 3-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και φρόντισε να το δείξει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ιταλός τεχνικός έριξε άγρια «γκάζια» στα αποδυτήρια. Για πολλοστή φορά διέκρινε έλλειψη συγκέντρωσης και χαλαρότητα που οδηγεί σε αδιανόητα λάθη, εξαιτίας των οποίων η ομάδα του λίγο έλειψε να χάσει βαθμούς σε ένα δικό της παιχνίδι.

Ο Καρέρα δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε τη νωθρότητα με την οποία πήγαιναν οι παίκτες του στις σέντρες του Απόλλωνα, που πέτυχε τρία γκολ με κεφαλιές χωρίς ουσιαστικά να κάνει άλλη φάση στο ματς. Εκεί που ήρθε η έκρηξή του, ήταν στο χέρι του Παουλίνιο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν ηρέμησε ούτε όταν το πέναλτι που αρχικά είχε καταλογιστεί ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχτεί 26 γκολ σε 18 αναμετρήσεις φέτος, ενώ μόνο στα έξι τελευταία ματς η «Ένωση» έχει παθητικό 15 γκολ! Είναι σαφές πως η βελτίωση της εικόνας στην άμυνα είναι επιβεβλημένη στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30). Όλα δείχνουν πως σε αυτό το ματς θα επανέλθει ο Νεντελτσιάρου, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Τσιγκρίνσκι. Όσο για τον Ανσαριφάρντ, που αποχώρησε με πρόβλημα στην ποδοκνημική, η κατάστασή του δεν δείχνει ιδιαίτερα ανησυχητική, αλλά σήμερα θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x