Oλλανδία

Άγριο «κράξιμο» Αφελάι στον προπονητή της Αϊντχόφεν

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι δεν… πάει καθόλου τον προπονητή της PSV, Ρότζερ Σμιντ.

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε σε ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή ο Ιμπραΐμ Αφελάι για τον Ρότζερ Σμιντ. Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού τερμάτισε πρόσφατα την καριέρα του, λίγους μήνες αφότου ο Γερμανός προπονητής της PSV εισηγήθηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

«Θα ήταν τρελό αν έλεγα πως οι αποφάσεις του είναι λογικές. Θα με θεωρούσαν παλαβό!», τόνισε ο Ολλανδός πρώην διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Πώς μπορείς να κυριαρχήσεις σε έναν αγώνα όταν οι δύο παίκτες σου στο κέντρο χάνουν συνεχώς την μπάλα; Ο Σανγκαρέ είναι ο χειρότερος! Χρειάζεται παίκτες που θα παίρνουν σωστές αποφάσεις και θα είναι αξιόπιστοι. Κι αυτοί που επιλέγει μόνο αυτό δεν κάνουν», τόνισε.

Η PSV έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Eredivisie και για τον Αφελάι ο Σμιντ είναι υπεύθυνος. «Για μένα δεν είναι άξιος να κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας αυτού του επιπέδου. Μετά από κάθε αποτυχία αναζητεί δικαιολογίες. Μια φορά τού φταίει ο βοηθός, την άλλη το VAR, την άλλη οι απουσίες. Δεν σταματά ποτέ να δικαιολογείται», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x