Ιταλία

Άγχος στην Ίντερ πριν την... σύνταξη του Χαντάνοβιτς

To άγχος και το πλάνο των ανθρώπων της Ίντερ για το μέλλον του Σλοβένου γκολκίπερ.

Από το 2012, όταν έκλεισε η μεταγραφή του από την Ουντινέζε, στην Ίντερ έχουν βρει την ησυχία τους για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ωστόσο τα χρόνια περνούν και φυσικά αγγίζουν και τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ο οποίος πλέον πάτησε τα 35!

Οι νερατζούρι, φυσικά, δεν έχουν το παραμικρό παράπονο για την απόδοση του Σλοβένου γκολκίπερ, όμως υπάρχει άγχος για την επόμενη μέρα μετά την συνταξιοδότησή του. Έτσι, ήδη έχουν ανοίξει τις ατζέντες τους για τον διάδοχό του, με τον Χαντάνοβιτς μάλιστα να έχει λόγο στις συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο η Ίντερ να πάει στη «δοκιμασμένη συνταγή» του 2012, δηλαδή, αγορά από την Ουντινέζε. Το πρώτο φαβορί είναι ο Χουάν Μούσο, ο 25χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε το 2018 από τη Ράσινγκ κι έχει συμβόλαιο έως το 2023. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Πιερλουίτζι Γκολίνι, ο οποίος όπως και ο Μούσο, είναι βασικός στην Αταλάντα (έχοντας πλέον και εμπειρία από Champions League).

Και ο 25χρονος Ιταλός τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ αξία και των δύο περιπτώσεων που αυτή τη στιγμή έχουν ξεχωρίσει οι νερατζούρι κυμαίνεται κοντά στα 10εκατ. ευρώ. Για τον Χαντάνοβιτς η Ίντερ είχε δαπανήσει 15εκατ. ευρώ πριν από επτά χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x