Ελλάδα

Σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά ο Εθνικός μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Με τα γκολ των Μακρυγιάννη και Αντωνίου, ο Εθνικός επικράτησε 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά!

Κυπελλούχος Πειραιά είναι και με τη... βούλα ο Εθνικός, αφού μετά από έναν συναρπαστικό τελικό κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήραν τη νίκη (2-0) και σήκωσαν την κούπα μπροστά στους οπαδούς του!

Οι Μακρυγιάννης και Κωστής γύρισαν τρομερά τη μπάλα στο 45', ο πρώτος πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Σαββάκη για το 1-0! Στο 80' ο Ζωγραφάκης έκανε τη σέντρα και ο Αντωνίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (2-0) που έδωσε το... έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς!

Θυμίζουμε πως ο Εθνικός πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στοχεύει στην άνοδο στη Super League 2 ενώ ο Αίας μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Πλουμάτος (81' Ζαμάνης), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Διάκος (62' Αντωνίου), Δρόσης (72' Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Σάμιος (62' Δώδας), Κώστας (62' Παπαγγελής)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Λάσκα (46' Ζοτάϊ), Λιάτος(81' Ράμφος), Φιαμέγκος, Γεωργίου, Κοκλιώτης, Αποστολίδης, Μπιλίμπασι (81' Λαζάκης), ΤΖαβάρας, Ατματσίδης, Χατζής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x