Oλλανδία

Συμφώνησε με την Άουγκσμπουργκ και παίρνει τον ταλαντούχο Πέπι η Αϊντχόφεν!

Την απόκτηση του υπερταλαντούχου Αμερικανού σέντερ φορ Ρικάρντο Πέπι αναμένεται να ανακοινώσει η Αϊντχόφεν, η οποία ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Άουγκσμπουργκ!

Σε μια κίνηση-επένδυση για το μέλλον προχωρά η Αϊντχόφεν! Ο ολλανδικός σύλλογος παρότι δεν έχει καταλήξει στον επόμενο προπονητή είναι αποφασισμένος να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας τον υπερταλαντούχο σέντερ φορ Ρικάρντο Πέπι!

Ο 19χρονος Αμερικανός είναι το next big thing του ποδοσφαίρου τον ΗΠΑ και για αυτόν λόγο η PSV βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της προσφέροντας του συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Μάλιστα όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ολλανδία, ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή έχει παίξει και ο Τσάβι Σίμονς, μεταφέροντας στη διοίκηση την άποψη του για τον παίκτη.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Πέπι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Άουγκσμπουργκ στην ολλανδική Χρόνινχεν πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 31 ματς, ενώ κατά την παρουσία του στην Bundesliga είχε ήδη τραβήξει επάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x