Oλλανδία

Έκανε το «17/17» η τρομερή Αϊντχόφεν - Λύγισε την Άλκμααρ του Παυλίδη η Τβέντε

Ποιος θα σταματήσει την Αϊντχόφεν; Η απίθανη ομαδάρα του Πέτερ Μπος έκανε το «17/17» επικρατώντας 3-1 της Εξέλσιορ, την στιγμή που η Άλκμααρ του Παυλίδη, γνώρισε την ήττα 2-1 από τη Τβέντε.

Πετάει φωτιές και σκορπά τρόμο η Αϊντχόφεν! Η απίστευτη ομαδάρα του Πέτερ Μπος έκανε πάρτι στην έδρα της, επικρατώντας 3-1 της Εξέλσιορ για τη 17η αγωνιστική της Eredivisie μετρώντας το απόλυτο των νικών!

Γεμάτη ρεκόρ η βραδιά της PSV, η οποία για 20ο διαδοχικό ματς σκοράρει περισσότερα από δύο γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της Eredivisie!

Ιστορικός και ο Λουκ Ντε Γιονγκ ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ για την ΑΪντχόφεν, μπήκε στη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και είναι πλέον ο τρίτος Ολλανδός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χατ τρικ (7) στον 21ο αιώνα, πίσω από τον Κάουτ και τον Χούντελααρ που έχουν από εννέα.

Στο άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, η Τβέντε έκανε παράσταση τριάδας, επικρατώντας 3-1 της Άλκμααρ του «άσφαιρου» Βαγγέλη Παυλίδη. Ματσάρα στο Τσβόλε, με την ομάδα του Απόστολου Βέλλιου, να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 με τη Χέρενφεϊν.


To πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 12/1
Βάαλβαϊκ-Χέρακλες 1-2

Σάββατο 13/1
Φορτούνα Σιτάρντ-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-2
Τβέντε-Άλκμααρ 2-1
Τσβόλε-Χέρενφεϊν 2-2
Αϊντχόφεν-Εξέλσιορ 3-1

Κυριακή 14/1
Φόλενταμ-Άλμερε
Γκόου Αχέντ Ινγκλς-Άγιαξ
Φίτεσε-Ουτρέχτη
Φέγενορντ-Ναϊμένγκεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x