Oλλανδία

Ισοπεδωτική Αϊντχόφεν έριξε επτάρα στη Φόλενταμ

Η Αϊντχόφεν πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού επικράτησε με 7-1 της Φόλενταμ για την 3η αγωνιστική (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η Αϊντχόφεν, που ισοπέδωσε τη Φόλενταμ με 7-1 για την 3η αγωνιστική (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος στην Ολλανδία. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γκάκπο, που πέτυχε χατ-τρικ.

Η γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμά από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τον Τσάβι Σίμονς να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία, για να κάνει το 1-0.

Στο 25ο λεπτό ο Γκάκπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με ένα χαμηλό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φίλιπ Στάνκοβιτς, ενώ ο ίδιος στο 39ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-0 για την Αϊντχόφεν, για να έρθει η μείωση με άμεση απάντηση από τον Χενκ Φέερμαν.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση, καθώς και πάλι η Αϊντχόφεν ήταν κατά πολύ ανώτερη σε πολλά επίπεδα. Στο 47ο λεπτό ένα αυτογκόλ του Πλάτ και το χατ-τρικ του Γκάπκο για το 5-1 στο 51’, έβαλε τελεία σε οποιαδήποτε ελπίδα για ανατροπή από την Φόλενταμ.

Το τελικό 7-1, διαμορφώθηκε αρχικά από τον Τσάβι Σίμονς στο 67’ για το 5-1 και από τον Μπακαγιόκο στο 79’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x