Europa League

Μπα: «Υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός» (video)

Όντας πανευτυχής για την πρόκριση, ο Ουσεϊνού Μπα δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στην... ήττα-πρόκριση με 2-1 από την Αϊντχόφεν, ο Ουσεϊνού Μπα σχολίασε μετά την αναμέτρηση στην Ολλανδία πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ εξήγησε και γιατί... σωριάστηκε στο λυτρωτικό γκολ του Χασάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε ευτυχισμένοι, είμαι ικανοποιημένος που περάσαμε παρότι μας πήγαινε άσχημα για πολλή ώρα το ματς. Εμείς συνεχίσαμε να προσπαθούμε και ο Χασάν σκόραρε στο τέλος και μας έστειλε στους "16".

Έπεσα στο χορτάρι στο γκολ, ήταν ο τρόπος μου να γιορτάσω. Όταν μπήκε λυτρωθήκαμε, έκανα τα πάντα για να κρατήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές και όταν έγινε το -1 ήρθε η... απελευθέρωση.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Ο περσινός αποκλεισμός από τη Γουλβς μας είχε πειράξει γιατί είχαμε όνειρα αλλά το έχουμε αφήσει πίσω μας και θέλουμε να συνεχίσουμε και να πετύχουμε κάτι καλύτερο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x