«Πυρ και μανία» είναι ο Βαλερί Κάρπιν με τους παίκτες του, λόγω της… κατηφόρας που έχει πάρει η Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 15η θέση.
Ο Ρώσος τεχνικός άφησε αιχμές για παίκτες που αδιαφορούν, ενώ τα… βέλη επικεντρώθηκαν στον Μάρκο Σκέποβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό!
Το σαββατοκύριακο που πέρασε, η Μαγιόρκα ήρθε 1-1 με τη Νουμάνθια, στην έδρα της, με τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας (6 γκολ σε 13 ματς) να ήταν εκτός αποστολής. Αρχικά, ο Κάρπιν είχε δηλώσει πως τον είχε αποκλείσει για «λόγους τακτικής», ωστόσο στη συνέχεια ο Ρώσος τεχνικός… έσπασε, αφήνοντας αιχμές: «Μπορώ να καταλάβω όλα τα λάθη. Αλλά, αυτό που δεν συγχωρώ είναι η έλλειψη πάθους και αφοσίωσης».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






