Κύπρος

Ακόμα σκοράρουν ΕΝΠ, Εθνικός Άχνας

Σε ένα «αγγλικό» ματς, ο Εθνικός Άχνας νίκησε 4-3 την ΕΝΠ στο Παραλίμνι στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε από νωρίς στην κορυφή, ώστε να ξεφύγει από τις προπέρσινες περιπέτειες.

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, ο Εθνικός Άχνας νίκησε την ΕΝΠ στο Παραλίμνι 4-3 στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας ένα βήμα για να αποφύγει τις προπέρσινες περιπέτειες και αφήνοντας με την απογοήτευση τους γηπεδούχους.

Το ματς ήταν πραγματικό «θρίλερ». Στο 14’ ο Ριέρα έκανε το 1-0, στο 20’ ο Αμπαρτζουμιάν με αυτογκόλ έκανε το 1-1 για τον Εθνικό, στο 30’ ο Μιγκελίτο έκανε το 1-2, στο 40’ ο Σκεπάνιακ ισοφάρισε και στο 45’+3’ ο Μιγκελίτο έκανε το 2-3 για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51΄ο Σκεπάνιακ ισοφάρισε σε 3-3 και στο 53΄ο Κονέ έκανε το 3-4.


ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Βαρέλα, Θεοδώρου (Ρουσιάς 56'), Ουντότζι (Στάροκιν 79'), Αμπαρτζουμιάν, Ριέρα (Αγκίρι 46'), Βαλλιάνος, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράτζε, Σκεπάνιακ

Εθνικός Άχνας: Μποκατίνοφ, Γκλομπάρ, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους 91'), Λαμπάν, Χουντόβιακ, Μαρκόσκι (Φοινίρης 78'), Κοστόβσκι, Κυπριανού (Ευσταθίου 57'), Χριστοφή, Παπαγεωργίου, Κονέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x