Σκωτία

Ακόμη κερδίζει… πέναλτι η Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς συνέτριψε με 4-0 τη Σεντ Μίρεν, σκοράροντας σε τρία από τα τέσσερα(!) πέναλτι που κέρδισε. Με εξαίρεση το πρώτο, οι «Άγιοι» αμφισβήτησαν έντονα τα υπόλοιπα τρία.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα πέναλτι κέρδισε η Ρέιντζερς στην αναμέτρηση με τη Σεντ Μίρεν, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της σκοτσέζικης Premier League. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ σκόραρε με τον Ταβερνιέ στις δύο (3’ και 55’) από τις τρεις πρώτες περιπτώσεις, ο Ντεφόε ευστόχησε στη δική του εκτέλεση στο 80’ και δύο λεπτά αργότερα ο Κεντ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, χάρη στο οποίο μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ, που αγωνίζεται αύριο (3/2). Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία, αφού θεωρούν ότι στη δεύτερη φάση δεν υπήρξε παράβαση και ότι στην τρίτη και στην τέταρτη η ανατροπή έγινε οριακά εκτός περιοχής.

Στην τρίτη θέση και στο -6 από την κορυφή σκαρφάλωσε η Αμπερντίν, που πέρασε από το Εδιμβούργο, επικρατώντας 2-1 της Χιμπέρνιαν και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Σο, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κονσιντάιν έφερε το ματς στα ίσια. Στο 22’ ο Μακάι Στίβεν έκανε το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 50’.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τη Λίβινγκστον η Μάδεργουελ, η οποία έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 3-0, ενώ ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το τελευταίο ματς της ημέρας μεταξύ Χάμιλτον και Νταντί, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον ΜακΚίνον.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική

Παρασκευή 1/2
Κιλμάρνοκ-Χαρτς 1-2
(45+1’ πεν. Τζόουνς - 38’ Κλερ, 43’ Νέισμιθ)

Σάββατο 2/2
Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν 1-2
(9’ Σο - 11’ Κονσιντάιν, 22’ Μακάι-Στίβεν)

Μάδεργουελ-Λίβινγκστον 3-0
(6’, 21’ Χάστι, 12’ Μάιν)

Χάμιλτον-Νταντί 1-1
(90+1’ ΜακΚίνον - 66’ Ράιτ)

Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν 4-0
(3’ πεν., 55’ πεν. Ταβερνιέ, 80’ πεν. Ντεφόε, 82’ Κεντ)

Κυριακή 3/2
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (14:30)

Η επόμενη (25η) αγωνιστική

Τετάρτη 6/2 (21:45)
Αμπερντίν-Ρέιντζερς
Σέλτικ-Χιμπέρνιαν
Νταντί-Κιλμάρνοκ
Χάμιλτον-Σεντ Τζόνστον
Χαρτς-Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x