Oλλανδία

«Πολύ πιθανή η αποχώρηση του Άκπομ από τον Άγιαξ, ενδιαφέρεται η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Παρά τη θετική του παρουσία στον απογοητευτικό φετινό Άγιαξ, ο Τσούμπα Άκπομ πιθανότατα θα αποχωρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Αμφίβολο το μέλλον του Τσούμπα Άκπομ στον Άγιαξ!

Παρότι θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν «διασωθεί» από την κάκιστη φετινή σεζόν της ομάδας του Άμστερνταμ, τα ολλανδικά Μέσα μεταδίδουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος επιθετικός που «μέτρησε» 131 εμφανίσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά», την Κυριακή του Πάσχα σκόραρε το 15ο φετινό του γκολ στην άνετη νίκη του Αίαντα κόντρα στη Φόλενταμ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις «μετοχές» του.



Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Άγιαξ, αφού σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ σκοπεύει να τον παραχωρήσει για ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ (έχει συμβόλαιο έως το 2028), σενάριο που ακούγεται αρκετά ρεαλιστικό, με ομάδες της Premier League να τον έχουν ήδη στα «ραντάρ» τους και αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για πολύ «ζεστό» ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ!

«Δεν γνωρίζω τι έχει σκοπό να κάνει ο σύλλογος. Εγώ απλώς θέλω να διασκεδάζω παίζοντας ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία του πού. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα μπροστά μας για να τελειώσουμε τη σεζόν και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Το σημαντικότερο είναι να το απολαμβάνεις. Είτε ξεκινάω βασικός, είτε έρχομαι από τον πάγκο, κάνω τη δουλειά μου», δήλωσε ο ίδιος ο Άκπομ σε ερώτηση σχετικά με το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x