Oλλανδία

Άκπομ: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στον Άγιαξ»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άγιαξ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, λέγοντας πως θέλει να αγωνίζεται και να αφήσει το στίγμα του στην ολλανδική ομάδα.

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον Άγιαξ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, αλλά και για το μέλλον του στην ολλανδική ομάδα παραχώρησε ο Τσούμπα Άκπομ.

Ο Άγγλος στράικερ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 14 εκατ. ευρώ από τη Μίντλεσμπρο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του πορεία την περσινή σεζόν, όπου σημείωσε 29 γκολ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω απλά να αγωνίζομαι και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Να αφήσω το στίγμα μου και να είμαι αποτελεσματικός.

Εάν θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι πρέπει να παίξουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε εμεί οι κορυφαίοι. Είμαι έτοιμος.

Ο Άγιαξ είναι ένας φανταστικός σύλλογος με ωραίους και φιλικούς ανθρώπους. Νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ. Το ντεμπούτο μου ήταν καλό. Ήταν ωραίο που πήρα μερικά λεπτά μολονότι έχασα την προετοιμασία. Δυστυχώς δεν νικήσαμε, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας»,
ήταν τα λόγια του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί πως έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με τον «Αίαντα», περνώντας ως αλλαγή στην ισοπαλία με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x