Ιταλία

Άξιο τέκνο… Μαλντίνι (video)

Ο Πάολο Μαλντίνι είδε με καμάρι τον 18χρονο γιο του, Κριστιάν, να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την ομάδα Νέων της Μίλαν.

Η αρχή έγινε από τον Τσέζαρε, ακολούθησε ο Πάολο και τώρα ήρθε η σειρά του Κριστιάν…

Το γένος Μαλντίνι φαίνεται πως θα συνεχίσει να προσφέρει ποδοσφαιριστές στο άθλημα, καθώς ο γιος του Πάολο, Κριστιάν, δείχνει να μην έχει κληρονομήσει μόνο τη φυσιογνωμία του πατέρα του.

Ο 18χρονος άσος, που αγωνίζεται ως αριστεροπόδαρος αμυντικός, σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ομάδα Νέων της Μίλαν στη νίκη με 7-1 επί της Περούτζια ανοίγοντας το σκορ.

Αν θα καταφέρει έστω να πλησιάσει την κλάση του πατέρα του, που αγωνίστηκε 25 χρόνια στους «ροσονέρι» κατακτώντας μαζί τους μεταξύ άλλων πέντε φορές την κορυφή της Ευρώπης, δεν το γνωρίζουμε.

Σίγουρα, πάντως, δείχνει να έχει ταλέντο. Όπως και ο μικρότερος αδερφός του, ο 13χρονος Ντανιέλ που επίσης παίζει στα τμήματα υποδομής της Μίλαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x