Ισπανία

«Άκυρο» σε τρεις ο Ράκιτιτς για χάρη της Μπαρτσελόνα

Στην αποκάλυψη πως απέρριψε τρεις μεγάλους συλλόγους για να μείνει στην Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Ιβάν Ράκιτιτς, δείχνοντας έτσι την αφοσίωση του στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ιβάν Ράκιτιτς έδειξε με δηλώσεις του πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως αρνήθηκε προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους.

«Δεν με ενδιέφεραν οι προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τσέλσι και της Γιουβέντους, αφού θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Μπαρτσελόνα, ελπίζοντας να υπογράψω το καινούριο μου συμβόλαιο με την ομάδα», τόνισε ο Κροάτης μέσος στη «Mundo Deportivo».

Να πούμε πως ο 28χρονος χαφ έχει παίξει σε 118 παιχνίδια με τη φανέλα των Καταλανών, βάζοντας 18 γκολ και δίνοντας 16 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x