Γενικά

Άνοιξε λογαριασμό και «πλήγωσε» την Αλ Φατέχ του Δώνη στο 92' ο Ρονάλντο!

Η Αλ Φάτεχ του Δώνη κρατούσε τη νίκη απέναντι στην Αλ Νασρ μέχρι το 92', ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ στη Σαουδική Αραβία και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του (2-2).

Φοβερό ματς ανάμεσα στην Αλ Φάτεχ του Γιώργου Δώνη και στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-1 μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως ο Πορτογάλος άνοιξε λογαριασμό με πέναλτι στο 92' και έσωσε τον βαθμό για την Αλ Νασρ (2-2), κρατώντας τη νέα του ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος!



Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Κρίστιαν Τέγιο έκανε το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Αλ Νασρ που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει.



Ο Ρονάλντο ήταν αρκετά δραστήριος και βρήκε δίχτυα στο 24', όμως ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 35' αστόχησε σε σχεδόν κενή εστία. Αυτός που κατάφερε να ισοφαρίσει για την Αλ Νασρ, ήταν ο Ταλίσκα στο 42'. Ο Κόναν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.





Στο 45+1' ο Κριστιάνο είχε άλλη μία ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, όμως ένα σουτ του από πολύ πλεονεκτική θέση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε ξανά προβάδισμα στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από ένα γύρισμα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μπεντέμπκα έκανε πλασέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ.





Η Αλ Φατέχ έδειχνε να έχει ελέγξει το παιχνίδι, ωστόσο στο 90+1' ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, με τον Ρονάλντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο γκολ στη Σαουδική Αραβία. Το 2-2 έμεινε ως το φινάλε, με τον Ταλίσκα να αποβάλλεται λίγο πριν το τέλος με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες.



Αλ Φατέχ (Δώνης): Ρίνε, Αλζουμπαϊντί, Ντοχαΐμ, Σααντάνε, Μπουχουμαΐντ (62' Ναϊντί), Μπεντέμπκα, Πέτρος, Αλ Φουχαΐντ, Τέγιο (72' Αλγιασέμ), Αλ Κουλαΐφ (62' Οτμάν), Αλ Μπουραϊκάν

Αλ Νασρ (Γκαρσιά): Ρόσι, Αλ Γκανάμ, Αλ Αμρί, Αλ Ουτζάμι, Κόναν, Γκουστάβο, Αλκαϊμπάρι (65' Αλ Σουλαϊχέμ), Γαχία (65' Μασαρίποβ), Ταλίσκα, Γκραρέμπ (65' Μαρτίνες), Ρονάλντο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x