Γενικά

Αλ Κελαΐφι: «Η Παρί συνεχίζει με την UEFA, το ποδόσφαιρο είναι για όλους»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν τάχθηκε κατά της European Super Leaue και δήλωσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την UEFA.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές απουσίες ανάμεσα στις 12 ομάδες που ανακοίνωσαν τη δημιουργία της European Super League. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι η Παρί θα συνεχίσει να συμπορεύεται με την UEFA και δεν θα λάβει μέρος στην κλειστή λίγκα.

Βρισκόμενος στην Ελβετία για το Κογκρέσο της UEFA, ο Κταριανός δήλωσε ότι «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για όλους» και πως η ΠΣΖ ασπάζεται «τις αρχές της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού».

«Η Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει ακράδαντα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για όλους. Είμαι πάγιος σε αυτό από την αρχή που ανέλαβα. Ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, είμαστε μια οικογένεια και μια κοινότητα, της οποίας το βασικό υλικό είναι οι οπαδοί. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη να αναβαθμίσουμε το υπάρχον μοντέλο στις διοργανώσεις της UEFA, έτσι όπως το παρουσίασε η UEFA χθες και να ολοκληρώσουμε 24 μήνες εντατικής και συνεργατικής συμβουλευτικής προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τοπίο. Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση δίχως τη στήριξη της UEFA, έναν οργανισμό που δουλεύει για να καλύπτει τα συμφέρονται του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία 70 χρόνια, δεν λύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά αντιθέτως πηγάζει από προσωπικά συμφέροντα. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να δουλεύει με την UEFA, την ECA και όλους τους φορείς της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Βασισμένη στις αρχές της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού», είπε ο Αλ Κελαΐφι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x